Lawson Neutral Floating Skydehoved SH #8/20g10,7m

  •  239,00 DKK
Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Lawson Neutral Floating Skydehoved SH #8 20gr-10,7m

Skydehovederne fra Lawson er udviklet til det danske kystfiskeri, hvor der bliver fisket hårdt og længe på vindstille dage, eller i regn og blæst med lange kast i vand til livet. Kastelængde og præsentation er svært at kombinere – Det er ikke svært at lave et skydehoved der kaster langt, men tit går det ud over linens turnover eller overslag, simpelthen fordi linen når at rette sig ud, inden den når sin destination. Det resulterer i, at line, forfang og flue lander i en bunke, og først efter 5-8m indtagen begynder fluen at fiske.
Med Lawson skydehovederne har vi kompenseret for det alt for hurtige overslag, ved hjælp af nogle specielle taperinger og en coating med den rette inerti. Kombineret med en ”følt” aktion i stangen og den rette forfangslængde på 4,5-5m alt efter fluestørrelse (store fluer – kortere forfang), vil man opnå en pæn præsentation på selv meget lange kast!
Vægten på linerne er tilpasset på 10,7mtr. i 16g-18g-20g-22g-30g, 
Denne neutrale line har samme vægtfylde som vand og ”hænger” lige under overfladen, dette er ikke at forveksle med en intermediate line, da den synker betydeligt hurtigere.